Höjdarskolan: Sky High

Will Stronghold (Michael Angarano) är ingen vanlig kille, han är son till den extremt starka The Commander (Kurt Russell) och den snabbt flygande Jetstream (Kelly Preston), de legendariska superhjältarna, och ska med sin bästa vän Layla (Danielle Panabaker) skickas till Sky High, skolan för hjältar. Will saknar sina krafter från början, han har varken sin mammas flygning eller sin pappas styrka, och har det väldigt svårt när han börjar på skolan att leva upp till rollen som hjälte. Dom nya eleverna blir indelade i två kategorier, hjältar och Sidekicks, när dom ska visa sina krafter inför varandra och för Coach Boomer (Bruce Campbell). Han möts av elaka flickvänner, fiender och alla som tror att han har sina föräldrars krafter, vilket är hela skolan. Men när han upptäckt sina krafter, har han insett att det krävs mer än bara styrka för att vara en superhjälte, man behöver lojalitet och samarbetsförmåga också.
 
Här kommer trailern!
-
Den här filmen har jag sett så många gånger, den är en underbar barnfilm, lätt att förstå vad som händer, den är helt fantastisk. Det som är lite dåligt är att vissa effekter ser verkligen jätte fake ut, och vissa ser sjukt äkta ut, men det är ju en del av charmen ändå, att den är lite kort (skulle vilja ha den längre, eller en till kanske), sen att några av skådisarna inte alltid jobbar lika bra ibland som dom gör i resten, men det är allt negativt jag har att säga om den här filmen. Regissören har fått till en bra film, den underhåller och det är lite spännande att se vad som händer. Själva kvalitén på filmen (bild, ljud osv.) den är helt okej. Det är lite synd att dom valde att sätta på Will samma färger på kläderna som sina föräldrar, men dom tänkte väll att det skulle passa in till Stronghold trion, men lite synd ändå eftersom så många superhjältar (inte bara i den här filmen) har just blå, vit och röd.
 
-
Den är från år 2005.
Regissör: Mike Mitchell
Fotograf: Shelly Johnson
Manus: Mark McCorkle
Producent: Andrew Gunn
Speltid: 100 minuter (1 timme, 40 minuter)
 
Jag bara älskar hur dom gjort så att skolan ligger i himlen, och att dom åker en flygande buss dit!
 
Först när den hämtar upp alla elever så ser den ut som en vanlig buss, och sen flyger den, hur coolt som helst verkligen! Haha
 
Den här filmen får 7 av 10 stjärnor av mig.


Hejsan

Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr! :)

2013-09-21 | 16:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback